The website uses cookies to allow us to better understand how the site is used. By continuing to use this site, you consent to this policy. Click to learn more.      
Home RPMillmaker Mills
RPMillmaker Mills
RPMillmaker Mills

RPmillmaker is niet alleen het resultaat van passie, ervaring en hoogwaardige innovatieve productiemethodes. Het is ook de essentie van 12 jaar van betrokkenheid bij de internationale competitie voor honden. Deze solide achtergrond is wat onze producten zo uniek maakt. En ons enthousiasme voor eersteklas producten heeft invloed op alles wat we doen.

We hebben wereldwijd meer dan 300 units verstuurd naar de USA, EUROPA, het MIDDEN OOSTEN, AZIE, AUSTRALIE en naar de CARIBISCHE EILANDEN. Wij leveren voor alle hondachtigen van jachthonden, K-9 eenheden, agility honden, waakhonden en showhonden tot huisdieren.

Slatmills: voor aerobische oefeningen. Bedoeld voor de opbouw van doorzettings- en uithoudingsvermogen.
Carpetmills: voor aerobische oefeningen. Bedoeld voor de opbouw van sterkte en kracht.

Loopband training voor honden biedt een volledig fitnessprogramma voor spierversterking en definitie, dat niet alleen de algehele gezondheid en vitaliteit van een hond verbetert, maar ook helpt bij het beteugelen van destructieve gedragsproblemen, het verhogen van de levensduur en het voorkomen van obesitas. De loopband geeft uw hond een echte workout, biedt je controle over het terrein zonder afleiding - en uw hond kan lopen, ongeacht het weer.

Houd er rekening mee dat de meeste huishonden speciaal gefokt zijn als werkdier. Om een voorbeeld te geven, veel honden hadden hun eigen taken, zoals het dragen van lichte uitrusting, het bewaken van dieren zoals schapen, het voorttrekken van een slee door de sneeuw en nog veel meer.

Honden zijn actieve dieren en hebben voldoende beweging nodig. Krijgen ze dat niet dan kunnen ze hun energie niet kwijt, wat kan resulteren in poepen, kauwen en blaffen op het verkeerde moment. Maar dit doen ze juist omdat ze beweging nodig hebben. En wel meteen! Honden vervelen zich snel en krijgen in de meeste gevallen niet voldoende beweging.

EuroBullySupply is voor Europa de officiële dealer van RPMillmaker loopbanden.

 

 
Our Special Ones